24 Kasım 2014 Pazartesi

Sims Kedi Evini ve Bahçesini Gururla Sunar!

Kedi Evimiz Hazır!


Geçtiğimiz günlerde sizinle en son kedi evi projemizi paylaşmıştım. "Daha son halini görmediniz" demiştim. Şimdi sıkı durun. Projemiz tamamlandı. Bu konuda canla başla çalışan sevgili eşim Hakan'a sonsuz teşekkürler. Sayesinde bu sene de bizim sokağın kedicikleri kışı sıcacık geçirecekler. 

Evet hiçbir masraftan kaçınılmadı ve ortaya bu kedi evi ve kedi bahçesi çıktı. Dışı tamamen 7 mm'lik izolasyon malzemesiyle kaplı, içi yastıklarla döşeli, dışı da benim kesip biçtiğim üzerinde oynama yaptığım çeşitli eğlenceli kedi resimleriyle bezeli bu harika ev artık hazır!

cat house diy

Resimlerde açıdan dolayı olduğundan daha küçük görünüyor. Buna aldanmayın. İsteyenler gelip görebilirler, ev oldukça büyük tabiri caizse 4 oda bir salon, üstelik dubleks! İçerisine 4 normal boyutta kedi sığabiliyor. İki adet kapısı var gördüğünüz gibi bir de:) Miyu ile test ettik onayladık bildiğiniz gibi, çatı arasında da kediler konaklayabilecekler. Yanı yatılı misafirleri olur birşeyleri olur değil mi?:)

Yerin o soğuk beton görüntüsünü kapamak için de şu halı saha çimlerinden aldık ve altına yaydık evin ve bahçenin. Böylece daha sıcak bir ortam sağlamayı hedefledik. Aldığımız ham çiti de turuncu dış cephe boyasıyla boyadık ki tezat renkler daha canlılık katsın. 

Sol yanda da belediyenin koyduğu sokak hayvanları için suluğumuz bulunuyor. Resimde hepsi görünmüyor. Alt katta sucu oldugundan ondan da patlamış içme sularını alıp suluğu dolduruyoruz. Böylece minnaklar bir de iyi su içiyor:)

cat house diy

Şu aşamada tek temennimiz bu evimizin de birilerine kurban gitmemesi ve kötü insanlarca çalınmaması. O kadar uğraş var üzerinde ve o kadar umut. Apartman kapısı kedimiz Hülogun demir parmaklıklarda soğuktan korunmaya çalışması veya yoldan geçen üşüyen kedicağızların sığınak araması yürek burkuyor. Ne olur kedi evimize dokunmayın!

Sizlerin de bu tip yaptığı projeler varsa benimle paylaşabilirsiniz, Mantarın Maceralarında onlara da yer verebiliriz. Sağlıcakla kalın, sosyal sorumluluk alın!

Sevgiler,



3 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...