13 Temmuz 2012 Cuma

Ailemizin Yeni Bireyi: MİYUUUUUU!



Eveeet, uzun zaman oldu buraya yazmayalı... fark ettim ki, Mantar'ın gidişinden sonra olaylar o kadar hızlı ilerlemişki, yazmaya fırsat bulamamışım.. bu arada ailemize yeni katılan MİYU'muzu size tanıştırmayı geciktirmişiz.

MİYU, sahibinden.com'da gönüllü olarak bulduğumuz kedilerden biri. Evet en muzur, en insan canlısı, en hiperaktif, en normal olmayanı... Tip olarak Mantar'a acayip benzese de bunun kökeninde British Shorthair ve tekirlik var.. Kulaklar Russian Blue'yu andırıyor şu aralar..yani ortaya karıştı birazcık büyüdükçe... British Shorthair demişti veterineri ama neyse:)

Biz Miyu'muzu çok ama çoook seviyoruz.. her gece bizle yatıyor, koynunda, boynunda, kafanda...saçını yiyerek burnunu burnuna dayayarak uyuyor.. ama uyuyana kadar bir canavarla savaşıyorsunuz sanki, sürekli ısırma, çekiştirme, "kucağına al beni" miyulamaları... zaten mutfakta iş yaparken gelip ayağının üzerine oturması ve masum masum yüzüne bakıp miyu miyu diye zıplaması yüzünden Miyu oldu kendisi..kucağına alıyorsun ve ses kesiliyor..aynı bebekler gibi...

MİYUmuz artık 4 aylık oldu.. MANTAR'cığımızın ruhu rahat olsun, kendinden bir tane daha yetişiyor.. hem de onu hiç aratmayacak cinsten:) en bi grisinden, junior bir erkek kediko...bu kez erkek:)


4 yorum:

  1. Aslıcııım çok tatlı MİYU.. Harika bir şeymiş bu bebek.. Allah uzuuuun mutlu neşeli sağlıklı güzel bir ömür versin size :) bayıldım bayıldım öptüm de kocaman :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler canımm..biz de seni öpüoruz..gel de sev bebemizi..mantarla cok maceran vardı:))

      Sil
  2. yanlız ben mantar olsam acaip kıskanırdım..mantarın yerini tutamaz kimse miyu da olsa burdan duysun sesimi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru söze ne denir.)tutamaz tutamaaaazz..bu Mİyu azgının önde gideni:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...