23 Temmuz 2012 Pazartesi

Ah Miyucuk ahh!

Oğluşumuz Miyu'muzu rutin aşıları için veterinerine götürdük Cumartesi günü... o kadar canlı o kadar eğlenceliydi ki, bir problemi olabileceği hiç aklımıza gelmedi..tam gaz yaramazlıklara devam çünkü..balkonda ne çiçek kaldı ne saksı devirmediği. Tezgahta yere atmadığı birşey de kalmadığı gibi, bir de fotoğraf çerçevelerini kemirmek çıktı..:) ya da masanın üzerindeki kayığın içindeki kumları sürekli patisiyle etrafa saçmalar... sürekli bir zarar peşinde, tam bir zarar makinası:)

bakmayın bu uyur haline:) yorgunluktan sızdı:)
Miyucuğun meğer sağ bacağı dönmüş..çok fark edilmiyor ama veteriner gösterince biz de anladık, biraz içe basıyor..içim cızz etti doktoru öyle söyleyince..sanki çocuğuna birşey olmuş gibi... meğer dönmüş bacağının üzerinde hala bu kadar zıpırlanabiliyormuş..nerden bileceğiz? o kadar hareketli o kadar hiperaktif ki..bir an olsun durmuyor..nasıl performans sergiliyorsa o dönük bacakla ona da anlam veremiyorum..

karma aşısını olunca kendini koltuk arkasına perdelerin üzerine bırakıverdi..yalnız kalmak istedi Miyucuk..ateşi çıktı, titredi..tıpkı bir bebek gibi..köşede sessizce zıpır halinden çoook uzaklarda aç susuz öylece yattı... çok üzüldük onu öyle görünce:(

ama sabah kafamda saçlarımı kemirip üzerimde zıplayan bir Miyu'ydu söz konusu olan..Zıp Zıp Zıp Zıp..çalar saat gibi.."kalk kalk kalk..kalksana, kalk" karyola gıcırtısı gibi:) kafada zıplayan kedi..:) bir gün önceki halinden eser yoktu..

şu an bebeklere verilen bir B vitamini şurubu içiriyoruz ona enjektörle.. kemikleri güçlensin diye..yapılabilecek birşey yok, kendi kendisine düzelmesini bekleyeceğiz. Nedenini bilmiyoruz ama, elmayra sevmeler, dengesiz düşüşleri, iki ayağı üzerinde zıplayıp sıçrarken kafasını kapılara vurmalar, dört ayak üzerine düşmemeye özen göstermesi vs. gibi nedenler olabilir tabiki de..

madem ayağın sakat bi durursun öyle değil mi?!nerdeeeeee!!!!!!!
çok zıpırız çooookkkk!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...