4 Şubat 2015 Çarşamba

Yaralı Yavru Kedi Wasabi'ye Mantar Kostümlü Tedavi // Injured Kitten Wasabi Wears Mushroom Costume

Size şimdi Wasabi-chan'den bahsedeceğim. O henüz çok küçüktü ve dünya onun için fazlasıyla büyüktü.

Minik Wasabi-chan ve onun mantar kostümü
Wasabi-chan o kadar ufak ve savunmazsızdı ki, bir karganın gagalarından kurtulmak için yapacağı pek fazla şeyi yoktu. Annesi tarafından terk edilmiş, minnoş mu minnoş tatlı mı tatlı Wasabi-chan yoldan geçen bir hayvansever tarafından ağır yaralı şekilde bulunup hayvan hastanesine götürüldü.

Zavallı Wasabi-chan'in üst çenesi kırılmış ve dili ikiye bölünmüştü. Vahşi karga çocukcağızı epey bir hırpalamıştı. Hayvan hastanesinde yapılan tedavi beslenmesini çenesi kırık olduğu için ağzına sokulan borudan yapmasını şart koşsa da Wasabi-chan bir türlü o boruyu ağzında tutmuyordu. O kadar hasta olmasına rağmen yerinde bir türlü duramayan hiperaktif Wasabi'yi sabit tutmanın yolunu bulmuş hastanedekiler en sonunda. Hem de kendisi gibi çok tatlı bir yöntemle.




Wasabi-chan'in kurtarıcıları onu örgüden veya küçük kumaşlardan yapılan kendisine özel kostümlerle sarmalayarak amaçlarına ulaştılar ve onu iyileştirmeyi başardılar. Kimi zaman bir "mantar" kostümü, kimi zaman onların deyimiyle "Purrito" yani Türkçeye "dürüm" gibi çevirebileceğimiz Taco restoranlarındaki dürümleri andıran kostümü, bazen de küçük bir "kabuklu fıstık" sanıp ağzına tabileceğiniz tatlılıktaki kostümüyle kundaklanmış bir bebekti Wasabi-chan. Ve bu yöntem onun iyilşemesine büyük bir katkıda bulundu. Hem de bu birbirinden sevimli, süper görüntüler ortaya çıktı.


Wasabi-chan'in iyileşme süreci binlerce insan tarafından izlenip takip edildi ve beslenirken olan fotoğrafları onbinlerce kez retweet edildi.

şu tatlılığa bakar mısınız yaaaa:)) super cute!

Bu da tedaviden sonra çekilen fotoğrafları. O anda gayet sağlıklı gözüken Wasabi-chan malesef birkaç hafta sonra ölmüş:( Biz de "Mantarın Maceraları" olarak Wasabi Chan'e uzun ömürler dileyip hikayesini sizlerle paylaşmak istemiştik oysa ki. Ben haberi görünce yaşadığını duyunca çok sevinmiştim, ne yazık ki gitmiş.. çok tatlıymışsın be Wasabi Chan:(


Kaynak // Source: http://imgur.com/gallery/E1KpW

2 yorum:

  1. Başına gelenler çook kötü olsa da, çok tatlı görünüyor zavallıcık. Ancak haberi aldığınız kaynakta hata var sanırım çünkü bu kedi bu fotoğraflar çekildikten kısa bir süre sonra ve yaklaşık 1.5 yıl önce malesef ölmüş.

    http://www.catsparella.com/2013/08/wasabi-chan-cutest-kitten-in-world-has.html
    http://www.catster.com/the-scoop/wasabi-chan-kitten-photos-mushroom-costume-death

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet malesef ben de yayimladiktan sonra gördüm. Cok cok üzüldüm cok tatliydi. Bu postu cok uzun zamandir taslak olarak bekletiyordum, tam yayinladimki bu haberi gördüm arastirma yaparkyaparken.cok uzucu gercekten. Yarin duzeltme yazisini yazacagim.tesekkurler.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...