9 Ağustos 2014 Cumartesi

Miyu'yu Arı Sokarsa...gitti Pati!


"Kediyi merak öldürür" veya "curiosity kills the cat" demişler ya doğru demişler:) gün geçmiyor ki Miyu başına birşey açmasın..

Şu aralar Bodrum'da tatil yapan Miyu bahçede gördüğü her böceğin peşinden koşup altlarını üstlerine çevirmeyi kendine iş edindiği için başına gelecekletden habersiz aynı uygulamayı bir eşek arasına da yapmaya çalıştı.  

Ve işte sonuç: ta taaaa karşınızda BÜYÜK PATİ MİYU!!
İki pati arasındaki fark nasıl ? Yakından çok farkediyor, Miyu o patiyle pek basamıyor malesef el havada geziyor..eee doğa şartlarını ve sokak jargonunu da öğrenmen gerekti Miyucum..

Ama ben yine de sana Kıyamam kiiii, yerim ben senin o bombul patini...

6 yorum:

  1. oy kıyamam onun patisine beeeennn

    YanıtlaSil
  2. Bazı kedi cinsleri böcek kovalamaya ağaca tırmanmaya daha bi meraklı oluyorlar geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil
  3. bu miyunun meraklı olmadığı bişi yok ki:) sagolun gecti:) yenilerini bekliyoruz kendisinden:))

    YanıtlaSil
  4. BURSA SEO ‘nun Açılımı, Search Engine Optimization ‘dur.
    Türkçe olarak Arama Motoru Optimizasyonu denilmektedir. SEO Arama Motoru botlarının sitenizi tarayıp veri oluşturabilmesi için yapılan teknik bir çalışmadır. Her arama motoru farklı sıralama ve kalite kriterleri kullanmaktadır. SEO, internet sitelerinin arama sonuçlarında daha iyi bir konumda çıkması adına yapılan çalışmalardır. Bir BURSA SEO ile çalışmak sitenizin daha hızlı, kaliteli gelişmesini ve rakiplerinizden önde olmanızı sağlayacaktır.

    Teknik Eğitim - İdari Danışmanlık - Teknik Danışmanlık - Bursa

    YanıtlaSil
  5. SEO Ajansımızla İşinizi Büyütün
    10 yıldan fazla sektörde yerini alan, şirketlerin Bursa Dijital Pazarlama ve marka hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyoruz.
    BURSA SEO
    Yıllar geçtikçe Türkiye’de bir çok ilde 500’den fazla firma ile çalıştık. Sizinki gibi iddialı işletmelerin farkındalık oluşturarak ilerledik. Web trafiğinizi artırarak, müşterilerle en aktif bağlantı kuruyoruz ve genel satışları artırarak daha fazla kar elde etmenize yardımcı oluyoruz.

    YanıtlaSil
  6. KARACABEY WEB TASARIM
    Karacabey Web Tasarım sahibi olmak artık çok kolay. Firmanızı fikirlerini yansıtan güzel ve bir o kadar kolay bir web sitesine,
    WEB TASARIM KARACABEY

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...